Christoph G » Personlig » I NY drar man ikke på trening for å trene - Men for å.... (Sponset video)

I NY drar man ikke på trening for å trene - Men for å.... (Sponset video)

Her i New York er et besøk på treningsstudioet nesten som Tinder "in real life". Man sørger for å ha på nytt treningstøy, freshe sko, et friskt smil, og ikke minst nyklipt og stylet hår! Det er helt utrolig hvor mange som fikser håret sitt og bruker 10 minutter foran speilet i garderoben før de går ut for å pumpe opp musklene sine, glinsende i svette. Jeg skal ikke nekte for at jeg prøver å se så bra ut som mulig jeg også, men jeg syns det fortsatt er fascinerende å se hvor vanlig det er å dra på sjekkern på treningssenteret. Og skal du se bra og kjekk ut på trening, så hjelper det mye å ha sunt og friskt hår, noe som starter i dusjen! Head & Shoulders for eksempel er perfekt for menn å bruke for å bremse hårtap, og kanskje øke sjekke-gamet på treningssenteret. Du vet, Let the hair do the talking!


Visiting the gym here in New York is almost like Tinder in real life. People are constantly buying new outfits and fresh kicks, puts on a bright smile, and of course makes sure the hair game is on point! It is actually quite fascinating watching how many guys spend 10 minutes in front of the mirror fixing their hair and looks before hitting the weights, pumping up those muscles. And if you wanna look hot at the gym, it definitely helps to have healthy hair - And healthy hair starts in the shower! Head & Shoulders is a great example for men to use to slow down their hair loss, and maybe increase their game at the gym! You know, Let the Hair do the talking!

Sponset innlegg

6 kommentarer

bonusmamsen.blogg.no

07.10.2014 kl.18:48

hehe, prøver å ikke se ut som et vrak selv. Men desverre blir jeg jo likevel rød som en tomat etter et km med jogging da!

thebuttjourney

07.10.2014 kl.19:49

Så gjennomført og fin blogg! :-)

rawblisss

07.10.2014 kl.20:34

He he he venninna mi traff kjærsten sin på treningstudio.....

07.10.2014 kl.20:56

haha, for du har skikkelig mye hår på hodet ja. Tipper du bruker head&shoulders i hytt og pine jeg, dette var nok ikke et innlegg bare for pengene. Ærlig meniiiing.

Christoph Gun

07.10.2014 kl.22:11

bonusmamsen.blogg.no: Haha! Ja, det er litt vanskeligere å skjule rødfargen man får etter en stund på mølla! hehe :)

Christoph Gun

07.10.2014 kl.22:12

rawblisss: Nettopp! Der ser du :) hehe

Christoph Gun

07.10.2014 kl.22:14

Anonym: Har blitt litt tynn i håret ja, så har ikke så mye - men prøver jo å ta vare på det jeg har! haha. Og jo, det er min ærlige mening i innlegget :)

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og bor i New York, byen som har vært mitt hjem de siste tre årene. Her på bloggen får du et innblikk i livet i The Big Apple. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits