Christoph G » Personlig » Vanntett telefon? Ja takk! La oss ta en dukkert da vel (Sponset video)

Vanntett telefon? Ja takk! La oss ta en dukkert da vel (Sponset video)

Det kommer hele tiden nye smart-telefoner på markedet, og noen blir lansert i større grad enn andre. En av de nyeste telefonene, som jeg faktisk ikke visste var ute, er Sony Xperia Z3. Etter å ha sett reklamefilmen for telefonen så måtte jeg lese litt mer om den, for den ser jo visuelt veldig fin ut - Og ikke bare det, reklamefilmen catchet oppmerksomheten min. Nå har jeg fått mer informasjon om telefonen, og det jeg digger aller mest med den er at den er vanntett! Ah, bare tanken på å kunne ta med seg telefonen i bassenget i LA eller i the Hamptons på sommeren uten å måtte være redd for at den skal bli våt hele tiden, det i seg selv er grunn nok til å skaffe seg telefonen. Og som en blogger og Instagram-addict så setter man pris på et godt kamera på telefonen sin. Denne mobilen er tross alt laget av Sony, eksperter på kamera!


It feels like there is a new smartphone on the market every single week, and some phones receives a bigger launch than other. One of the newest smartphones on the market is Sony Xperia Z3, and after seeing the commercial for it I had to dig up some more information. The phone has a simple and nice design, but the best part of it is the fact that it is waterproof! How awesome is that!? Just knowing I could jump into the pool in LA or the Hamptons during the summer, without having to worry about my phone, is reason enough to get it! And being the Instagram-addict that I am, the quality of the camera is a huge plus as well! After all, it is a Sony camera.
Sponset innlegg

Ingen kommentarer

Sofafrue

09.10.2014 kl.21:46

Nja, jeg har hatt en Sony Ericsson siden 2003 nå, den har vel blitt druknet minst 2 ganger i året, etterfulgt av stekt i ovnen til den er tørr igjen.. Hvert eneste år, pluss minus. Den lever i beste velgående, den dagen den dør for godt kommer jeg til å konvertere til brevduer!

Men sikkert kjekt for alle som ikke tar til takke med steinaldertelefoner! ;)

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og bor i New York, byen som har vært mitt hjem de siste tre årene. Her på bloggen får du et innblikk i livet i The Big Apple. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits