Christoph G » Personlig » Verdens høyeste dropp i 140KM/T

Verdens høyeste dropp i 140KM/T

I går var jeg på Six Flags i New Jersey, som er en veldig kjent fornøyelsespark her i området! Tenk Tusenfryd x 10! Jeg elsker berg-og-dal-baner, og selv om jeg har vært der før så løp jeg rundt som et lite barn for å rekke å ta alle de store karusellene! En av favorittene mine var Zumanjaro, som er ny av året! Det er samme prinsipp som Spaceshot på Tusenfryd, NESTEN! Til sammenligning så er Spaceshot 65 meter høy, og slipper deg ned i en fart på ca 75 km/t! Droppet jeg tok i går på Six Flags: Den er 126m høy, og den høyeste dropp-karusellen i verden! Og hvor fort den slipper deg ned? 140Km/t! SYKT GØY!


Yesterday I traveled to Six Flags in New Jersey. I love rollercoasters, and eventhough I've been there before I was running around like a little kid making sure to take all the thrill rides. One of my favorites was Zumanjaro! They drag you all the way to the top - and then DROPS you down over 400feet in 90m/h! Insanly fun!!


Ingen kommentarer

Arlena

14.10.2014 kl.18:49

Åh, fyy søren å heldig! Det må jo bare være en drøm å få oppleve slike bergogdal baner! Æææh, misunnelig til 1000!

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og bor i New York, byen som har vært mitt hjem de siste tre årene. Her på bloggen får du et innblikk i livet i The Big Apple. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits