Christoph G » Personlig » Denne er høyt på årets ønskeliste for jul (Sponset video)

Denne er høyt på årets ønskeliste for jul (Sponset video)

Selv om jeg egentlig hater vinteren, og synes snøfall skal være begrenset til noen dager før jul, og noen dager etter jul, så er det èn ting jeg savner spesielt mye når jeg bor i NY: Det å dra på fjellet og kjøre telemark. Jeg tror faktisk jeg ikke har stått på ski på 4 år! Hjelpes! Så når jeg så den nye reklamefilmen for Phillips sin nye ULTRA HD TV så kriblet det rett og slett i magen. Det hjelper jo så klart på at gutta på ski er utført med lysdrakter, noe som gjør de vanvittig kule å se på nedover fjellet i snøføyken! Jeg trenger en ny TV hjemme til å putte i stua, for den ene jeg har bruker jeg nå på soverrommet. Denne Phillips TV'n står med andre ord høyt oppe på årets ønskeliste for jul!


I honestly hate the winter, and I really think that snow should be limited to a few days before Christmas, and be gone by like New Year. However, there is one thing in particular I really miss while living in NY, and that is hitting up the slopes and go skiing. I honestly think its about four years since the last time I went skiing in Norway. So when I saw the commercial for the new Phillips ULTRA HD TV it brought back a lot of great memories! It is so freaking cool to see the skiers going down the mounting like a light ball! I do need a new TV for the living room, so this Phillips TV is definitely on my wish list for Christmas!

 

Sponset innlegg

Én kommentar

Hej! Jag skulle vilja be dig att maila mig då jag har ett fint erbjudande till dig som manlig bloggare. Återkom till mig så kan vi prata med om detta!

Christoph Gun

08.11.2014 kl.00:37

MansonDust: Hei!
Send meg en epost på christophgunnestad@gmail.com

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og bor i New York, byen som har vært mitt hjem de siste tre årene. Her på bloggen får du et innblikk i livet i The Big Apple. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits