Christoph G » Personlig » Vi er alle reisende (Sponset video)

Vi er alle reisende (Sponset video)

SAS har i det siste kjørt en reklamekampanje som heter "We Are Travelers", og med i filmene finner vi Kjetil Trædal Thorsen, mannen bak arkitektfirmaet Snøhetta. I filmen under så ser vi litt "behind the scenes" av hvordan det var å lage reklamefilmen til SAS, og Thorsen forteller om sine tenker rundt det å fly. Personlig har jeg stor respekt og beundring for Snøhetta; Ikke bare fordi de er forbanna flinke, men også fordi de gjør så utrolig mye bra og viktig her i New York. De tegnet blant annet det nye minne-museumet for 11. September - Og i disse dager så redesigner de og gjør om hele området på Times Square. Hvor fett er det ikke at et norsk firma får så store prestisjeoppdrag?

Jeg blir i alle fall utrolig inspireret av nordmenn som lykkes, både i og utenfor Norge - og det er også motiverende å høre på Thorsen fortelle om sine tanker rundt dette med å fly, for det er jo sant, vi er alle reisende - På ett eller annet tidspunkt i livet. Selv så elsker jeg mulighetene vi får ved å fly; Ikke bare det at vi kan reise til et annet sted veldig kjapt, men også at vi nå har WiFi på mange fly, og vi har mulighet for å bruke timene i luften til å tenke, jobbe og sove, med ingen som helst mulighet for å komme oss unna situasjonen, hvis du skjønner hva jeg mener? Man er jo ganske så "stuck" når man først er 10 000 meter oppe i lufta!

Sponset innlegg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og bor i New York, byen som har vært mitt hjem de siste tre årene. Her på bloggen får du et innblikk i livet i The Big Apple. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits