Christoph G » Personlig » Middag på eksklusive Harvard Club i New York

Middag på eksklusive Harvard Club i New York

Wow! Nå har det vært alt for stille fra meg veldig lenge - og jeg beklager det! Det skal bli bedre, det lover jeg. Det skjer bare så utrolig mye om dagen, at jeg har knapt tid til å sove - Så nå prioriterer jeg jobb og venner, før jeg forlater NY for julen.

På fredag var jeg på eksklusive Harvard Club på middag. Det er en så utrolig interessant og spennende atmosphere der, som er en gammel mansion gjort om til en medlemsklubb for tidligere og nåværende studenter og ansatte ved Harvard University i Boston. Så dette er stedet de kan alle samles ved når de befinner seg i New York; Enten for å spise middag, ta en drink, dra på cocktail-party, trene, eller kanskje besøke biblioteket. Vi hadde en utrolig deilig tre-retters middag, før kvelden fortsatte i Hells Kitchen med en kompis på et par barer og klubber. For å si det sånn, det har vært en lang helg - Og denne uken blir enda lengre!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og bor i New York, byen som har vært mitt hjem de siste tre årene. Her på bloggen får du et innblikk i livet i The Big Apple. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits