Christoph G » Personlig » Sovende flyvert på Norwegian

Sovende flyvert på Norwegian

Da var jeg endelig på norsk snøbelagt jord, etter at Norwegian var over 5 timer forsinket fra New York i går! For å være ærlig, så bryr jeg meg ikke så veldig mye om forsinkelsene, fordi vi klarte å ha det gøy på flyplassen uansett de ekstra timene. I tillegg så fløy vi den berømte Dreamliner'en, som er Norwegian sin store stolthet. Og det kan jeg forsåvidt skjønne også, fordi flyet var veldig fresht, og romslig!

Jeg var også så heldig å få sitte ved en exit-row, så vi hadde ingenting foran oss = MASSE beinplass. Det betydde også at vi hadde flyverten sittende rett ovenfor oss. Og det som overrasket meg var at han lå og sov under taxi'ing og take-off. Hvordan i all verden er det lovlig og forsvalig? Her sitter han med ansvar for over 300 passasjerer, også sitter han og dupper av!? Jeg har full forståelse for at man kan være trøtt og sliten, men du sover rett og slett ikke på jobb når du har et slikt ansvar!

Er du ikke enig?

Sorry for dårlig kvalitet på bildene, men ble tatt med mobilen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og bor i New York, byen som har vært mitt hjem de siste tre årene. Her på bloggen får du et innblikk i livet i The Big Apple. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits