Christoph G » Personlig » KONKURRANSE: Vinn Games Of Thrones (Sponset video)

KONKURRANSE: Vinn Games Of Thrones (Sponset video)

Det er tross alt jul, så da er det på tide med en liten konkurranse på bloggen. I samarbeid med Folkeautomaten som nå lanserer et nytt casinospill som er basert på tv-serien, så vil jeg dele ut en valgfri sesong av superserien Games of Thrones! Få serier har blitt like store som denne i USA, og her i Norge er den også superpopulær. Det er jo til og med en nordmann med i en av hovedrollene! Selv så ville jeg valgt sesong 1 dersom jeg fikk velge, men dersom det er DU som vinner, så kan du velge fritt mellom sesongene!

For å være med i konkurransen så må du skrive i kommentarfeltet hvilken sesong du ønsker deg, samt dele dette blogginnlegget på Facebooksiden din. Konkurransen løper til 31. desember, så sleng deg på du også og bli med i konkurransen! (Obs: Konkurransen har 18års aldersgrense)

Sponset innlegg

4 kommentarer

Trine

23.12.2014 kl.18:34

Jeg vil ha 3. sesong!! :D

Knut Eirik

23.12.2014 kl.18:35

Hei!! Vil gjerne ha sesong 1 : )

Silje

23.12.2014 kl.18:36

Å!! Konkurranse! Vil gjerne ha sesong 1 jeg også !

Andreas Karlsen

31.12.2014 kl.01:53

Christaaaapha! Jeg vil ha sesong 1!

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits