Christoph G » Personlig » En dårlig start på 2015

En dårlig start på 2015

Fyfader så kjedelig det er å møte det nye året med en real smell! Du vet når du er så stressa på grunn av jobb, flytting og reising at du ikke helt vet hvor du skal gjøre av deg, og du går konstant rundt og føler du må kaste opp!? I tillegg til dette så fikk jeg nyss i går om at noen svindla det amerikanske kortet mitt, og joda: Rundt 7000 kroner ble jeg svindlet for i går kveld. Sykt irriterende! Forhåpentligvis så blir fortsettelsen av 2015 langt bedre enn hva de to første dagene har vært.

Nå er jeg på vei inn til Oslo for å ta en natt på hotell der, ut for å spise bursdagsmiddag, og ta en siste kveld på byen før jeg begynner forberedelsene for å reise tilbake til New York neste uke. 

4 kommentarer

John Richard

02.01.2015 kl.14:51

Utrolig kul genser!!

Regner med det er forsikring/bank som kan ordne opp i svindelen.

God feiring og god tur til NY når den tid kommer.

Christoph Gun

02.01.2015 kl.16:01

John Richard: Tusen takk!

Ja, regner med banken får fikset opp i det!

Tusen takk! : )

Marita

02.01.2015 kl.23:16

Kjedelig! Selv stresser jeg også, da jeg har fått jobb i en by jeg ikke har plass å bo og pga liten stilling i starten har jeg ikke råd til å verken bo på hybel eller i kollektiv.

Christoph Gun

04.01.2015 kl.13:58

Marita: Oi! ja, det hørtes stressende ut det også!! Masse lykke til :)

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits