Christoph G » Personlig » Kontrakten er signert - Jeg flytter til LA!

Kontrakten er signert - Jeg flytter til LA!

I går kveld signerte jeg kontrakt for min egen leilighet i Los Angeles. Herregud, om 1 uke så er jeg på vei til flyplassen med et lite flyttelass, og på vei til LA for å bosette meg der. Etter nesten fire år i New York er det på tide å ta fatt på nye utfordringer på andre siden av landet. Det er ganske skummelt, men herregud som jeg gleder meg også! Og ikke minst gleder jeg meg til å begynne å innrede en ny fin leilighet. Jeg bor faktisk rett ved stranden, så det skal bli digg utover våren!

Nå bruker jeg søndagen til å få unna jobb, ferdigstille en ny nettside for selskapet jeg jobber for, samt planlegge min første uke i Los Angels! Ha en strålende søndag, det er jo så fint vær ute i dag :) Slenger med noen bilder fra da jeg var i LA i sommer!

 

4 kommentarer

Emilie Lybekk

04.01.2015 kl.13:55

Gratulerer med leilighet og lykke til :)

Christoph Gun

04.01.2015 kl.13:58

Emilie Lybekk: Tusen tusen takk Emilie :)

Adriana Fleur

04.01.2015 kl.14:18

Wow, det kommer til å bli å bli litt av et eventyr! Misunner deg det virkelig. Håper alt går bra med flyttingen. Nyt det og lykke til!

Christoph Gun

04.01.2015 kl.15:38

Adriana Fleur: Tusen takk! Gleder meg helt vilt! Du får følge med på bloggen, så får du bli med på eventyret du også ;)

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits