Christoph G » Personlig » Noe av det vakreste som finnes

Noe av det vakreste som finnes

Jeg vet jeg høres litt bestemor ut når jeg sier dette; Men noe av det fineste jeg vet er soloppganger, og solnedganger. Det er noe helt magisk med lyset man får da, og det er pefekt å ta bilder av så klart. En annen ting jeg elsker, er å kjøre tog. Helt seriøst, jeg syns det er så koselig og behagelig , og jeg kjører mye heller toget til Bergen i 7 timer enn å fly over på 30 minutter. Forrige uke satt jeg på toget fra Drammen til Hønefoss, og var fast bestemt på å jobbe og få unna litt videoredigering, men jeg ble helt satt ut av den fine soloppgangen jeg fikk med meg fra vindusplassen min.

Er du ikke enig med meg? Det er noe helt magisk og koselig med sola. Her er et par bilder jeg tok mens vi kjørte forbi i full fart

 

Mens jeg var i Los Angeles i fjor sommer så stod jeg opp klokken 5 på morgenen for å dra på hiking (gå tur i fjellet) i Runyon Canyon. For klokken 5.46 stod sola opp over Hollywood Hills, og for en start på dagen det var: En god og lang gåtur i morgensola, mens solstrålende slikket over Los Angeles. Her er et par bilder jeg tok den gang - Kan love dere det blir flere sol-bilder så fort jeg kommer meg over igjen til LA!


5 kommentarer

Kamilla

05.01.2015 kl.15:07

Midnattsol er også utrolig nydelig! Skikkelig medisin for sjela etter en lang dag! :)

Christoph Gun

05.01.2015 kl.15:46

Kamilla: Ja, det tror jeg på! :) Skulle ønske jeg fikk sett nordlys mens jeg var hjemme i Norge nå!!

Stina

05.01.2015 kl.17:13

Utrolig fint :)

Christoph Gun

05.01.2015 kl.18:23

Stina: Tusen takk :)

Beate Martinsen

07.01.2015 kl.20:58

Hei! Jeg leser på bloggen din her at du har vært i New York. Kunne du tenke deg å dele dine New York-anbefalinger med VisitNewYork.no gjennom et lite intervju? Send meg en mail! Med hilsen Beate.

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits