Christoph G » Personlig » Bøy og tøy med en bærbar PC (Sponset video)

Bøy og tøy med en bærbar PC (Sponset video)

Har dere fått med dere den nye HP hybrid PC'n som du kan bøye omtrent hit og dit? Litt sånn som i Lovlig Blond: "Bend... And snap!". Det er absolutt ikke dumt med en fleksibel PC, i alle fall ikke hvis du er mye i møter eller situasjoner der du skal presentere ting. Hybrid er tydeligvis tingen nå om dagen, noe alle satser på. Nettbrett i ett sekund, bærbar data i et annet, og film-skjerm på kveldene. Noe av kanskje det beste med HP produktene i det siste er det faktum at de bruker Beats by Dr. Dre høytalere - Som er etter min mening kanskje de beste produktene på markedet for god lyd!

Reklamefilmen er rimelig fet også, der de har brukt ulike kjente Vine-folk - Blant annet en av mine personlige favoritter: Zach King! Sjekk den ut under og fortell meg hva du synes! Nå skal jeg fortsette dagen her i LA og sette på plass litt ting jeg shoppet på IKEA!

 

Sponset innlegg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits