Christoph G » Personlig » Jeg trodde jeg hadde god tid - BUT THINK AGAIN!

Jeg trodde jeg hadde god tid - BUT THINK AGAIN!

Etter alt for mange måneder uten trening så er jeg endelig TILBAKE! Altså, det er jo ikke mer enn èn måned siden jeg bodde i New York, og da tenkte jeg: "Herregud, jeg har jo enda 5 måneder til før jeg trenger å være klar for bikinisesongen og ha SK2015...". Men så flyttet jeg jo plutselig til Santa Monica, og her bor jeg jo rett ved stranden - Og det er sol og sommer - Så brått så hadde jeg ikke tid til å trene opp sommerkroppen i det hele tatt! Så nå er det bare å stå på for fult!

Det er ganske høyt kroppsfokus her i Los Angeles, og jeg føler faktisk at jeg ble bedre trent bare av å komme hit - Så det må jo være positivt? Haha. I går var jeg på treningssenteret mitt for første gang - Og de har en herlig takterrasse hvor man kan gjøre egentrening, så kan ikke klage på det i alle fall.

Legger ved noen iPhone-bilder jeg snappet ivei i går!


3 kommentarer

Khang

24.01.2015 kl.00:23

Utrolig fine bilder! :) Haha, lykke til med SK2015! Jeg har ikke kommet så langt med det selv...

Christoph Gun

24.01.2015 kl.04:05

Khang: Tusen takk! :) Vel, hvis du bor i Norge har du vel enda litt tid ;) hehe

Elise

25.01.2015 kl.11:02

Lykke til! :)

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits