Christoph G » Personlig » Den viktigste kvelden i året!

Den viktigste kvelden i året!

I dag er for mange den viktigste dagen i løpet av året, nemlig Super Bowl. Selv hvis du ikke er fotball-fan så benker du deg foran TV'n, drar på bar med venner eller samles til et stort house party. Mange ser på kampen på grunn av reklamene, mens andre gleder seg med til half-time showet (Tror det er i den siste kategorien du finner de fleste homsene, haha).

Jeg elsker Super Bowl Sunday, selv om laget "mitt" ikke spiller i dag! Det er noe helt magisk med stemningen blant amerikanere på denne dagen. Normalt pleier jeg å se kampen på bar i New York, men siden jeg bor i LA nå så må jeg gjøre noe litt mer "LA-aktig"; Jeg skal på et house-party i Malibu, hvor vi har egne kokker som serverer sushi. Jeg hører også rykter om svømmebasseng, fantastisk utsikt og gjesteliste for å komme inn - Dette kan bli gøy! Nå er det store spørsmålet: What the f&%@ to wear!?

Nå må jeg løpe bort på treningssenteret så jeg rekker en økt før festen! Skal dere se på kampen fra Norge i kveld? Gleder dere dere til half-time show med Katy Perry?
4 kommentarer

Egeo

01.02.2015 kl.22:22

Å det hørtes kjempekjekt ut! Håper det blir strålende

vuittona

01.02.2015 kl.22:22

Så heldig å bo i LA

Christoph Gun

02.02.2015 kl.17:17

Egeo: Ja!! Det ble veldig bra! : )

Christoph Gun

02.02.2015 kl.17:17

vuittona: Jeg koser meg veldig ja : )

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits