Christoph G » Personlig » Grammy utdeling i LA i kveld

Grammy utdeling i LA i kveld

I kveld er nok en stor kveld her i Los Angeles, nemlig Grammy utdelingen! Hele uken har det vært pre-grammy fester, og på fredag dro jeg en tur til Sunset Marquis - et veldig kjent hotell i West Hollywood. Her møtte jeg blant annet Fancy, en ny artist signet til Scooter Braun (Manageren til Justin Bieber, Ariana Grande++) og et par skuespillere fra Teen Wolf. Det er egentlig helt uvirkelig hvor enkelt det er å møte på so-called-kjendiser i den byen her.

Nå har jeg akkurat vasket leiligheten litt. Jeg lover å vise bilder herfra snart, venter bare på å få de siste tingene mine i hus, så det ser litt ordentlig ut her! Om litt er det på tide å gjøre seg klar for Grammy-kvelden. Jeg skal til Mariott Hotel for å se selve showet derfra - De arrangerer et viewing party, så det blir nok bra! Så får man se hvor kvelden bringer oss etter det.

Legger ved et par bilder av kveldens accessories - Outfit bilder får komme i morgen! Fargene jeg går for i kveld er i alle fall black, white & silver! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits