Christoph G » Personlig » Er din Valentines dag som dette også?

Er din Valentines dag som dette også?

Jeg regner med du ikke har klart å unngå å få med deg at det er Valentines Day i dag. Å som jeg gleder meg til alle kyssebildene på Instagram og kjærlighetserklæringene på Facebook. I dag har ALLE "veeeeeeerdens beste kjæreste #BestInTheWorld #NussTilMinKjære".... Blir kvalm. Det er jo strengt talt umulig for singel uten date i kveld å gå ut offentlig på en dag som dette. Jeg føler alle bare stirrer på deg og tenker; "HAH, for en taper - han har ikke veeeeeeeerdens beste kjæreste", før de begynner å kaste avkutta rosestilker på deg. Mobbing, diskriminering og legemsbeskadigelse.

Neidaså... Jeg er egentlig ikke så bitter som jeg høres ut som (Joda, jeg er det), for jeg har valgt selv å være singel og alene i dag. Jeg har på en hyggelig måte sagt IKKE FAEN til de som har invitert meg med ut. Jeg har det jo så fint for meg sjæl! Det er 27 grader ute i dag, så jeg skal på stranda og nyte det!

Nå skal det legges til at jeg har vært litt klissete i dag allikevel, siden jeg fikk roser og jordbær dyppet i sjokolade levert på døra - Kos dere alle mann, single eller sammen med "veeeeeeeerdens beste kjæreste #BareMin", i dag er akkurat som alle andre dager - Kjøpepresset er bare litt større i dag.

 

2 kommentarer

FashionBoard

14.02.2015 kl.21:37

Hærlig blogg ! Ha en strålende helg videre :-)

Christoph Gun

17.02.2015 kl.03:26

FashionBoard: Håper du hadde en super helg :)

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits