Christoph G » Personlig » Skal vi bli kjærester? Si ja da! (Sponset video)

Skal vi bli kjærester? Si ja da! (Sponset video)

Er dere virkelig sammen før det er offisielt på Facebook? Vel.. Et nytt, kjent ordtak går som følger her i USA: "It's not official until its on Facebook...". Og det er vel litt sånn verdenen vi lever i nå er - Vi har et stort behov for å vise kjærligheten vår i sosiale medier. Ikke bare til kjæresten vår, men til venner, familie og dyr. Ja, enkelte jeg kjenner sender daglig Snaps av bikkja og katta si, mens andre legger ut klissete kjærestebilder på Instagram. Mens andre igjen er som meg, og viser mest kjærlighet til seg sjæl med daglige selfies, haha.

Jada, det er søtt og hyggelig med sosiale medier, men jeg er også veldig glad i god gammeldags romantikk. Alliekvel er det søtt og se at generasjonen som vokser opp i dag gjør som guttungen i reklamefilmen til Telenor under, mens når jeg var på hans alder så kastet vi lapper frem og tilbake i klasserommet. Har du opplevd noe lignende som i reklamefilmen under? Hvor avhengig er ung kjærlighet av sosiale medier i dag? Jeg vil si vi er ganske så avhengige!

 

/Sponset innlegg

2 kommentarer

Tilla Celine

23.02.2015 kl.15:37

Hahah, HERLIG INNLEGG!

Kan godt si meg enig at jeg kan like litt sånn gammeldags romantikk, å litt mer privat men er også veldig glad i å dele bilder av venner og kjæresten! hehe, men vet når det er nokk!

Christoph Gun

26.02.2015 kl.02:05

Tilla Celine: Ikke sant? det er veldig koselig med god gammeldags romantikk :)

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits