Christoph G » Personlig » Hva gjorde man før? Sendte brev?

Hva gjorde man før? Sendte brev?

En av de absolutt beste tingene med den verden vi lever i nå, er hvordan teknologien knytter oss sammen og gjør det enklere å kommunisere. Herregud, bare forestill deg hvordan man måtte spørre hverandre ut på date for 20-30 år siden? Sendte man brev? Det å avtale å ta en spontan kaffekopp eller lunsj sammen må jo ha vært nærmest umulig. Og hvordan i all verden klarte man å jobbe på kryss av kontinenter? Det ble nok mange unødvendige flyturer for møter ja!

Jeg er evig takknemlig for at jeg kan ha møter online, noe som sparer meg for utrolig mye tid. Men jeg blir også rimelig tidsforrvirret, for nå jobber jeg med folk i New York, Norge, India, og Australia - Alle på forskjellige tidssoner. Da er det enkelt å få problemer med å avtale møtetidspunkt som passer for alle parter, så man slipper å sitte oppe hele natten å jobbe også, haha.

Og nei, jeg er ikke like morsk som på bildet altså - Prøver bare å dra en model pose, som ikke funket like bra som jeg hadde håpet! Haha. Nå må jeg fortsette å jobbe her; Mandag betyr alltid mye jobb og mye å catche opp på! 

3 kommentarer

Brit

02.03.2015 kl.21:12

Telefonen varr oppfunnet for 20 og 30 år siden, så vi ringte hverandre og avtalte date etc

Christoph Gun

02.03.2015 kl.22:57

Brit: Jada, det var satt litt på spissen :) Men det var nok fortsatt ikke like enkelt som alt er i dag : )

Zoë

03.03.2015 kl.13:16

Haha, morsomt innlegg :D

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits