Christoph G » Personlig » Vil du bade med griser i Bahamas? Så klart vil du det! (Sponset video)

Vil du bade med griser i Bahamas? Så klart vil du det! (Sponset video)

Visste du at det finnes en øy på Bahamas som er ubebodd. Sånn sett bort ifra at det bor griser der da. BADENDE GRISER! Nei, det visste ikke jeg heller, men i følge den nye konkurransen til Grilstad så gjør det faktisk det - og nå kan DU vinne en tur til Bahamas, fly og hotell betalt for, og ikke minst en tur til øya med de badende grisene! Utrolig random, men ganske så fett! Premien har en verdi av 35 000NOK, så det er ikke noe småtterier vi snakker om her! Vinner du så får du til og med lov til å ta med deg en venn helg gratis!

For å bli med i konkurransen så må du "Like" en av postene på Facebooksiden til Grilstad som handler om konkurransen, og skrive i kommentarfeltet hvilken av dine Facebookvenner du ønsker å reise sammen med. Du kan for eksempel like og kommentere på denne!

Hvor fett er det ikke å kunne fortelle at du har svømt med badende griser på Bahamas? Glem delfinene, det er griser som er "in" nå i 2015! Forresten; Både du og vennen din må ha fylt 18 år for å kunne vinne.

Det er bedre med bacon i vann, enn vann i bacon!

 

Sponset innlegg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits