Christoph G » Personlig » En tur til verden lykkeligste sted

En tur til verden lykkeligste sted

For en helg det har vært - Jeg er solbrent og sliten, men veldig glad! Det har vært strålende vær, så jeg har hengt mye på stranden - Og i går dro jeg og en venninne til "The Happiest Place on Earth", nemlig Disneyland! Selv med under løpende mellom beina dine, så er det umulig å ikke smile når man er i Disneyland - Alt er lagt til rette for at man skal kose seg og ha det bra. Det er absolutt verdt turen ut av Los Angeles dersom man har barn, MEN, styr unna høysesongen - da er det miiiiiile lange køer!

Da var èn ting til krysset av på bucket-listen - nå venter en lang uke med mye jobb, før helgen ser ut til å bringe solvær over 30 grader! HURRA! 

 

 

Én kommentar

jannesmakeup

09.03.2015 kl.23:23

Må si jeg misunner deg VELDIG. jeg holder på å skrive min bucket list nå for det første så har mye å se frem til ;) hehe.. fin blgg du har. Ta gjerne en titt på min ;)

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits