Christoph G » Personlig » På besøk hos Ellen og Friends

På besøk hos Ellen og Friends

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en tur til Warner Bros Studios, hvor de filmer utrolig mange populære filmer og TV-show! Vi fikk blant annet besøke settet til Friends, og jeg fikk prøvd ut den berømte sofaen fra Central Perk! Vi dro en tur innom studioet til Ellen deGeneres også, selv om de ikke filmer på fredager. Det er så rart å se studioet i levende livet - Det er mye mindre enn hva det ser ut som på TV. Dessverre var det strengt forbudt å ta bilder der inne, så fikk ikke knipset noe.

Det er forresten hetebølge i LA nå, og selv om det er fryktelig varmt i dag, så skal det bli enda varmere i morgen - opp til 33 grader i skyggen! Huh! Da skal det bli digg med et pool-party! Men, nå må jeg hoppe i dusjen og gjør meg klar, blir hentet om en halvtime for å stikke til West Hollywood! 

2 kommentarer

Zoë

14.03.2015 kl.23:09

Så kult! Heldig du er :D

Ha en fin helg videre :-)

Christoph Gun

16.03.2015 kl.17:55

Zoë: Ja, det var veldig gøy!! : )

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits