Christoph G » Personlig » Heia heia heia! Hvem holder du med i Tippeligaen? (Sponset video)

Heia heia heia! Hvem holder du med i Tippeligaen? (Sponset video)

Nå er det ikke lenge igjen til Tippeligaen sparkes igang i Norge! Selv om jeg ikke er en like stor fotballsupporter som jeg var tidligere, så syns jeg alltid det er gøy å gå på kamp - Det er noe helt magisk med stemningen på fotballkamper! Kanskje ett av mine beste fotballminner var å spille på Norway Cup! Greit nok, jeg var ikke så flink, og laget mitt vant ikke så mange kamper, men herregud så gøy vi hadde det - og for et utrolig fint opplegg for ungdom. Jeg husker noe av det mest spennende var å møte alle lagene fra rundt om i verden!

C More har kicket igang en ny reklamekampanje som tar for seg de ulike Tippeliga-lagene (+Brann) sine kjente klubbsanger. De gir sangene en ny twist, samtidig som vi ser deilige stemningsbilder fra lagets kamper. Hvem skal du heie på i år? Har du hatt det samme laget i ditt hjerte siden du var liten, eller har du kanskje fått et nytt lag etter at du flyttet til et nytt sted?

 

Sponset innlegg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christoph Gun

Christoph Gun

24, Oslo

Jeg heter Christoph, og har bodd i New York i snart fire år. Nå flytter jeg til Los Angeles for å ta fatt på nye eventyr. Følg med på reisen her på bloggen. Kontakt meg på epost: ChristophGunnestad@ gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits